Salvemos las colonias de gatos del Poblenou | Carta de Gats Lliures del Poblenou al Sr. Ximeno

22-01-19

Desde Barcelona Gat i Gos queremos mostrar nuestro más profundo rechazo e indignación ante la nefasta gestión que está llevando a cabo el Ajuntament de Barcelona y la OPAB (Oficina de Protección de los Animales) con las colonias de gatos del Poblenou.

Compartid, demos visibilidad a estos hechos, porque nosotros somos la voz de los que no la tienen, porque nosotros tenemos la responsabilidad de luchar por sus derechos. Porque todos merecemos una vida digna.

 

 

                    

 

 

CARTA DE L'EQUIP DE GATS LLIURES DEL POBLENOU

 

Aquesta carta és per transmetre la desolació, la impotència i la ràbia que tenim, de veure que la vida de 12 gats no us ha importat, que sols importa la construcció d’un parc i unes mesures de seguretat  per tenir tots vosaltres les espatlles cobertes.

I què dir de la nostra sensació de presa de pèl quan canvia tant el discurs de les múltiples reunions que hem tingut, els mails rebuts i enviats, amb la realitat que ens topem?. Tant debatre propostes, tanta voluntat que siguem part activa dels canvis, tant d’interès en que estiguem d’acord amb les reubicacions i en realitat els canvis són: aquí o aquí. Fóra o fóra. Ens heu enganyat i tot ha estat una farsa.

Us convidem a veure els inicis de l’obra del jardí de ca l’aranyó. Un solar pelat , arrassat amb màquines,  gent per arreu, tot el dia. ¿Voleu venir a veure com i on estan els gats? Dons ja us ho diem: estan estressats, atemorits, desorientats , desprotegits. No saben cap a on anar i es passen el dia buscant amagatalls. Tampoc podem accedir a ells i els tenim desemparats.

Tenim tota la sensació de que per a vosaltres són simple mobiliari, que quan fa nosa el treiem.

Des de l’últim trasllat de colònia només han passat 20 dies, i ens heu fet saltar tots els protocols de reubicació, no ens heu donat la possibilitat de fer bé les coses.

Divendres ens van traslladar totes les casetes i materials a un extrem del solar, arran del carrer Tànger, a prop dels contenidors (com unes escombraries més)  lloc desconegut per als gats .

A vostè Sr. Ximeno , que el dia 28/12 ens va donar "la seva paraula de comissionat",  de que tots els entrebancs i reubicacions prèvies i sempre provisionals dels gats per aquestes obres no serien en va, ja que vostè treballaria  per que en un 90% ( sí, va repetir en un 90%)  els gats es poguessin quedar a casa seva!!! .

Vist i patit que això no serà així exigim que no ens maregeu més, no desubiquem més als pobres gats i doneu-lis l’únic que ara podem desitjar, un espai tranquil per poder estar el temps que els hi queda.

No ens desgasteu més, creiem fermament que ja toca  valorar la feina altruista i gratuïta que realitzem per tapar la mancança de les administracions.

Tingueu en compte la nostra reivindicació i no demoreu més el temps, ja feu tard.  

Us adjuntem fotografies del meravellós espai que els hi heu buscat , sobren comentaris. Que tothom jutgi.  Si algú creu que els gats baixaran a aquest punt, és que no en sap res de gats ni li preocupa.


L'Equip de Gats Lliures del Poblenou