Publicacions

Mostrant del 1 al 5 d'un total de 130

 • Puntos de venta del calendario gatuno para el 2019 de Barcelona gat i gos

  21-11-18

  Estos son algunos de los centros colaboradores en donde puedes adquirir nuestros calendarios gatunos solidarios para el año 2018
  ¡Muchas gracias!

 • Ayúdanos a ayudar a Marduk!

  Ayúdanos a ayudar a Marduk!

  04-11-18

  El pequeño Marduk, con tan solo 3 meses, fue abandonado.Tras un rescate muy difícil, porque se escondía en los motores de los coches de un descampado, descubrimos que iba muy cojo, con una patita inutilizada. En el veterinario vieron que tenía una mala fractura de fémur y el hueso todo astillado.

  en la categoria General

 • La història del Félix

  La història del Félix

  03-07-18

  El Fèlix vivia amb el seu company humà, un senyor gran que l’estimava molt. El senyor va morir, i els seus nebots, sense cap escrúpol, van fer fora el gat de la casa i el van deixar al carrer.

  en la categoria General

 • La Lila us vol donar les gràcies

  La Lila us vol donar les gràcies

  26-05-18

  A tots els que us n’heu preocupat i heu aconseguit retornar-la a la vida: a la seva alimentadora, als voluntaris, a les persones que, fins i tot sense conèixer-la, van fer aportacions econòmiques per hospitalitzar-la i tractar-la; i a la seva casa d’acollida, plena d’amor, on s&rsq

  en la categoria General

 • Deixa’t adoptar per un gat gran!

  Deixa’t adoptar per un gat gran!

  26-05-18

  Quan et deixes adoptar per un gat gran, passen coses meravelloses. Us ho dic jo, la Pluma, que en una vida anterior vaig ser la Saet, una cegueta solitària. Per protegir-me quan em van rescatar del carrer, vaig fer creure a tothom que era esquerpa, feréstega, i que no m’agradaven les persones.

  en la categoria General

Página 1 de 26 ¬